La companyia de Bétera Zorongo Teatre va estrenar aquest diumenge, 20 d’octubre, la seua tercera obra de la temporada, “Canto de amor contra la muerte“.
La representació va tindre lloc a l’auditori de la Casa de Cultura de  Bétera a les 19.00 hores, dins la programació cultural del cap de setmana, tot i que l’activitat de les 12.00 hores a l’esplanada de l’Albereda va tindre que ser suspesa a causa de la pluja.
Canto de amor contra la muerte” és una història d’amor, com ja senyala el títol, surrealista, poètica. La novetat que presenta el grup teatral és la direcció, ni més ni menys, que de Carles Castillo. Aquest és un reconegut actor i director de l’escena valenciana.

 

Aquesta actuació es va dur a terme entre dues participacions significatives de l’agrupació a diferents Certamens Nacionals de Teatre. D’una banda, el passat divendres 19 d’octubre, la companyia va actuar a Benetússer en el Moli (amb “TR3S“). Així mateix, el dissabte 26 d’octubre actuarà a Catral (Alacant) amb l’obra “Enroque de reinas“.

Les darreres estrenes de la temporada de Zorongo teatre han sigut “El perro del Hortelano“, la qual va estrenar-se el passat 28 de setembre a Bétera i “Escríbeme a la tierra” el passat 3 d’octubre a les festes d’Orpesa de Mar, també de manera molt exitosa.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia