Divendres que ve 25 d’octubre, Bétera celebrarà el Dia del Camí Escolar, una iniciativa municipal integrada en el Pla Municipal de Prevenció de l’Absentisme Escolar, participa dels objectius dels Programes de Mobilitat Sostenible en àmbits urbans i metropolitans impulsats pel Ministeri de Foment i la Direcció General de Trànsit.

En esta celebració participarà l’alumnat de 5é de Primària dels centres del municipi, Camp de Túria, Lloma del Mas, Marqués de Dos Aguas i Nostra Senyora del Carmen. Així doncs, també formaran part d’esta celebració els alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’IES Les Alfàbegues.

Per a esta jornada s’ha organitzat una cercavila, per alguns carrers del municipi que comprenen el tram itinerant del Camí Escolar Municipal, que donarà començament en l’Albereda i finalitzarà en l’edifici municipal, Casa Nebot.

Durant el recorregut, l’alumnat anirà acompanyat d’un tabalet i una dolçaina que animarà la marxa. A més, els participants portaran diferents pancartes per a fer visible esta celebració.

Hi haurà un esmorzar de convivència entre l’alumnat dels diferents centres i es presentarà i farà lliurament del material necessari per a realitzar el Joc de Travis, que té per objectiu promocionar les formes de mobilitat sostenible entre l’alumnat, professorat i famílies.

Els objectius de la jornada será millorar la seguretat i la qualitat de vida en les àrees escolars i en els camins i rutes per a anar al col·legi, així com animar a mantindre hàbits de mobilitat sostenible més enllà de l’escola.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia