La companyia Aumar, filial d’Abertis, ha comunicat aquest dimecres als seus treballadors un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que afectarà 140 treballadors, ocupats en les autopistes AP-7 i AP-4, com a resposta a la fi de les concessions.

La concessió a Aumar d’estes dues vies de pagament finalitzarà el pròxim 31 de desembre i el Govern ha anunciat que, a partir de l’1 de gener de 2020, estes vies deixaran de tindre peatges.

En un comunicat, Aumar ha concretat que e l’ERO preveu l’extinció dels contractes de 140 treballadors de l’AP-7, entre Hospitalet de l’Infant (Tarragona) i Alacant, i de l’AP-4, entre Sevilla i Cadis.

La companyia ha sol·licitat als representants dels treballadors que trien a les persones que integraran la comissió negociadora de l’ERO.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia