Veïns, treballadors i regidors de l’Ajuntament de Bétera han guardat este matí a les 12 en punt un minut de silenci en memòria de l’última víctima de la violència masclista morta ahir a Alacant. D’esta manera el consistori ha volgut mostrar la seua repulsa i total condemna al terrorisme masclista instal·lat en la nostra societat.

Hui hem pogut conéixer més detalls de l’assassinat. Pel que sembla el ciutadà rus de 55 anys detingut com a presumpte autor del degollament a Dénia de la seua exparella, una compatriota de 45, va comprar ahir mateix el ganivet de carnisseria per a perpetrar el crim, segons el comissari provincial de la Policia Nacional a Alacant, Alfonso Cid.

La investigació apunta que este home va utilitzar este ganivet, de tipus ‘tajador’, i una escala de dos trams de 3 metres que també va adquirir ahir per a aconseguir el balcó del primer pis, des d’on va ascendir fins a la galeria de la vivenda de la víctima, en la segona planta del número 33 de l’avinguda València de Dénia.

Una vegada en la galeria, va forçar la porta per a entrar a la casa, on dormien tant la víctima mortal com la filla d’esta (i d’una altra parella), d’11 anys.

En arribar al dormitori, el detingut li va dir a la menor que isquera i que avisara a la Policia (la qual cosa va fer) i, ja sense la presència de la jove, immediatament va agredir “brutalment” a la dona i va utilitzar el ganivet carnisser per a degollar-la mitjançant la secció de l’artèria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia