Ford España ha traslladat este dimarts la seua disposició a estudiar la manera de col·laborar amb la Generalitat en els seus esforços per a pal·liar els efectes de la gota freda que va assolar la Comunitat Valenciana a mitjan passat mes de setembre.

Segons la Generalitat, així li ho han traslladat representants de Ford España al president, Ximo Puig, durant la reunió de la comissió de seguiment de la multinacional estatunidenca que han mantingut aquest dimarts a la vesprada en el Palau.

A la trobada han assistit, a més de Puig, el president de la companyia a Espanya, Jesús Alonso, el director general de Fabricació, Dionisio Campos, i el director de Relacions Institucionals i Governamentals, Fernando Acebrón.

Durant la trobada, el president ha explicat al president de Ford España els esforços que està desenvolupant la Generalitat per a pal·liar els efectes de la gota freda de mitjan setembre i, segons el Consell, “els representants de Ford han considerat molt positives aquestes accions i han anunciat que estudiaran la manera de col·laborar amb la Generalitat”.

Amb la reunió d’este dimarts es reprén la dinàmica de trobades de la comissió de seguiment entre la Generalitat i Ford per a revisar l’estat dels acords del Consell amb la multinacional i dels projectes de cooperació conjunts previstos per a 2019 i 2020, afigen des de l’Executiu autonòmic.

A la trobada han assistit també els consellers d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia