Durant el passat ple ordinari del mes d’octubre, un veí de la urbanització de Los Pinares de Bétera va exposar alguns dels problemes que tenen els veïns d’esta zona de la localitat: carretera d’entrada sense asfaltar, forats plens d’aigua quan plou o la manca de contenidors de reciclatge per a tots el veïns.

El veí també va exposar la necessitat d’una línia d’autobús que connecte esta urbanització i altres amb el nucli urbà de Bétera, un projecte que estudiat i elaborat per l’anterior equip de govern (Compromís, PSOE i Assemblea Bétera Ciutadana) i que el govern actual (PP, Ciutadans i Mas Camarena) no ha posat en marxa ni preveu fer-ho a curt termini

Vos deixem en este vídeo amb part de la intervenció realitzada per el veí i la contestació de la regidora d’Obres Públiques, Glòria Campomanes (Mas Camarena – Torre en Conill).

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia