El ple del Consell ha aprovat este divendres el projecte de llei del Joc en la Comunitat Valenciana, que ens altres qüestions estableix el control a peu de carrer en tots els locals es jugue per a impedir l’accés dels menors i de les persones inscrites en el Registre d’excloses d’accés al joc.

Així ho ha explicat en la roda de premsa posterior al ple del Consell el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, qui ha ressaltat que aquest és el primer projecte de llei que aprova el Consell esta legislatura i cerca que el joc siga una pràctica responsable i es protegisca als col·lectius considerats de risc, com els menors.

El text normatiu, que reprén el que es va presentar fa un any però no es va poder aprovar per la convocatòria d’eleccions autonòmiques, considera falta molt greu l’accés als salons de joc de menors i persones inscrites en el Registre d’exclosos, la qual cosa es multarà amb 6.000 euros i podrà comportar la suspensió de l’autorització i el tancament del local fins a cinc anys.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia