Aquest dijous, 24 d’octubre, el Saló de Plens del Castell de Bétera va acollir l’habitual Assemblea General Ordinària de l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB). Es tracta d’una reunió anual a tots els establiments associats, on s’informa de diversos assumptes.

Durant l’assemblea, la directiva de l’entitat va estar acompanyada pel nou regidor municipal de Comerç, Joaquin Gómez, per mostrar que l’Ajuntament continua amb l’estreta col·laboració mantinguda amb aquesta Associació durant els últims anys.

Al voltant de les 20.30 hores donava inici l’assemblea amb la lectura i aprovació de l’acta de la sessió passada i la dació de comptes, així com l’informe del President de l’exercici 2019.

La directiva també va desglossar les diferents campanyes comercials al llarg d’aquest any, finalitzant la reunió amb la projecció d’un vídeo repassant les diferents accions dutes a terme tant a xarxes socials i als mitjans de comunicació com de manera física als establiments i al municipi.

Així mateix es va parlar de les futures campanyes de Halloween i Nadal, on es va proposar diferents opcions. En aquest sentit, el regidor Joaquin Gómez va parlar també de diferents propostes conjuntes.

Abans dels precs, preguntes i suggeriments, es va parlar de la renovació de càrrecs. En aquest punt, el President de l’ACB durant aquests últims quatre anys, David Carrasco i Campos, va comunicar que deixava el càrrec com a president perquè pensa que “després de quatre anys com a president de l’ACB de Bétera i dos anys com a directiu d’Unió Gremial ha arribat el moment del relleu perquè sang més fresca seguisca treballant amb moltes ganes i ànims renovats”.

D’aquesta manera, David deixava oficialment el seu càrrec encara que seguirà treballant per l’associació en un segon pla. Aquest càrrec li l’ha cedit al vicepresident d’aquests quatre darrers anys, José Vicente Navarro, qui ara passa a ser el nou president de l’associació, quedant Julio Navarro com a Vicepresident. D’altra banda, també s’anunciaven alguns altres nous càrrecs, com Carles Masip, qui será el nou secretari de la directiva i Gely Romero que entra com a nova vocal.

Després d’informar d’aquesta renovació de càrrecs, es va agrair el treball realitzat per David Carrasco durant aquests anys i es va indicar que seguirà amb la mateixa línia de treball. El regidor de Comerç es va sumar a aquesta ronda d’agraïments.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia