Agents de la Policia Nacional han detingut a dos menors de 14 i 15 anys que vexaven i insultaven a un altre menor, al qual van gravar en vídeo mentre es canviava de roba i van difondre les imatges entre altres companys de classe, incitant que ho continuaren difonent a més joves per a riure’s d’ell.

Fonts policials han informat en un comunicat que les investigacions es van iniciar quan els agents van tindre coneixement que un jove de 14 anys, estava patint insults i vexacions per part d’altres menors, pel que sembla després de difondre un vídeo del menor.

Pel que sembla, el jove havia sigut gravat per un altre menor sense el seu consentiment quan es canviava de roba i posteriorment el vídeo havia sigut difós entre altres companys de classe, incitant que el continuaren difonent a més joves per a riure’s d’ell.

Després de diverses gestions, els agents van identificar als dos sospitosos que van ser detinguts, com a presumptes autors del delicte contra la integritat moral i un d’ells per revelació de secrets.

Els dos menors, han sigut posats en llibertat, després de ser escoltats en declaració segons decret la fiscalia de menors, han assenyalat les mateixes fonts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia