Halloween arriba a Bétera enguany d’una manera especial. D’una banda, el pròxim dijous 31 d’octubre la Junta Local Fallera de Bétera torna a organitzar una cercavila i una discomóbil per a celebrar la tradicional nit de Halloween. Començaran amb un punt de trobada en el carrer Goya, al voltant de les 22.30 hores. Posteriorment, es posarà en marxa una cercavila fins a les instal·lacions de ‘Frutos Bétera’, per a acabar amb una discomobil amb barra fins a les 03.00 hores.

A més a més, les veïnes i veïns del carrer Goya també decoraran la vía, com ja és tradicional, d’una manera terrorífica. La seua festa de Halloween és oberta a totes les ciutadanes i ciutadans de la localitat.

Enguany, com a novetat, l’Associació de Comerciants de Bétera ha organitzat un concurs de Halloween emmarcat dins les dues celebracions anteriorment mencionades. Per a l’ocasió hi haurà 3 premis el quals consistiran en l’obsequi d’una targeta per a cada premiat, carregada de 50 euros a consumir al comerç local associat de Bétera.

Així, l’associació instal·larà al voltant de les 19.30 hores un photocall al carrer Goya, el qual posteriorment es traslladarà sobre les 23.30 hores a Frutos Bétera a la festa de la Junta Local Fallera de Bétera.

Qui ho desitge, podrà fer-se fotos en aquest photocall i participar en el concurs anteriorment mencionat.

D’aquesta manera el participant podrà fer-se una foto disfressat en el Photocall i pujar aquesta imatge a alguna de les Xarxes socials amb menció de FACEBOOK (@aso.betera), INSTAGRAM (@associaciocomerciantsbetera) O TWITTER (@COMERCIOBETERA) amb etiqueta #comerçlocal i #comerçbtera

D’altra banda, deurà donar-li un like a la pàgina de l’ACB i etiquetar a dos amics

Els guanyadors seran els que més likes o m’agrada obtinguen en cadascuna de les tres xarxes socials següents: Facebook, twitter i Instagram (un premi per xarxa social). Només es pot entregar un premi per foto, en cap cas la mateixa foto pot guanyar més d’un premi. En el cas que una mateixa foto obtinga més m’agrada o likes (en diverses xarxes socials es passarà a la segona foto amb més “likes o m’agrada”.

L’ACB realitzarà una llista amb els noms dels premiats, i procedirà a comunicar-se amb ells per a informar-los del premi obtingut i del termini i lloc per a recollir-lo. Els guanyadors es donaran a coneixer a partir del divendres 8 de novembre a les 15.00 hores.

Les bases completes es troben al següent enllaç: Bases completes campanya Associació de Comerciants Bétera Halloween.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia