Ángel, veí de Bétera, ens ha enviat aquesta imatge en la qual podem observar el mal estat en el qual es troba una jardinera situada al costat del parc infantil del bulevard, just al costat dels bancs.

“El meu fill xicotet de 17 mesos, jugant en este parc es va colpejar al cap i li van haver de posar grapes al cap. Als dos dies vam ser al departament d’Urbanisme a comentar el succeït i no vam posar cap denúncia a la Policia Local. Des del departament d’Urbanisme ens van comunicar verbalment que en breu aniria una brigada a arreglar el desperfecte. Des que vam donar l’avís han passat ja 5 mesos i segueix sense solucionar-se. Comprendran en cabreig que porte damunt, d’haver sabut la tardança haguera interposat la pertinent denúncia”, explica este veí.

El pare del xiquets accidentat espera que aquesta denúncia pública servisca perquè se solucione com més prompte millor aquest desperfecte ja que el parc està ple de xiquets cada vesprada.

Betera.com ha pogut comprovar aquest mateix matí que efectivament la jardinera està partida.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia