El Col·legi Mas Camarena s’ha unit a l’acció conjunta de més de 1000 col·legis de tota Espanya que corren en la V edició de la Volta al Col·le de la Fundació Unoentrecienmil per a recaptar fons i impulsar projectes d’investigació que ajuden a acabar amb la leucèmia infantil.

Han participat des de 5 anys d’Infantil fins a 6é de Primària  i també els alumnes de Secundària sent més de 1. 300 alumnes juntament amb tot el professorat i direcció que s’han sumat a aquest moviment solidari. Aportant tots un simbòlic euro per al seu dorsal solidari i així poder córrer per una bona causa.

L’objectiu és conscienciar als més xicotets sobre la problemàtica d’aquesta malaltia i fer-los arribar el missatge “Amb xicotetes ajudes es poden aconseguir grans coses” així ho ha afirmat al directora del centre, Maite Marí

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia