Les instal·lacions de l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera acollien el passat diumenge, 27 d’octubre, un concert coral.

Organitzat pel Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB), en aquest concert van participar el Cor Acanthus de València, el Cor Alba d’Alfara de la Baronia i el Cor del Centre Artístic Musical de Bétera.

El Cor Acanthus va sorgir a València l’abril de 2007. Dins del seu repertori hi ha obres sacres i profanes de totes les èpoques, tant d’autors clàssics com contemporanis, destacant entre les seues interpretacions el Glòria de Vivaldi, la Cantata 140 de Bach, el Rèquiem de Fauré i nombroses peces renaixentistes. Des de finals de 2012, el cor treballa sota la direcció del veí de Bétera Josep Manel Campos i Campos.

La Coral Alba d’Alfara de la Baronia es va formar el mes de febrer de 2015, sota la direcció de Vicente Fenollosa Tamarit.

El 25 de juliol d’aquest mateix any citat, va actuar per primera vegada a l’església parroquial de Sant Agustín d’Alfara de la Baronia.

La Coral ha tingut el gust de cantar missa a Massamagrell, Gilet, Sant Esperit, Albalat dels Tarongers i en les misses de les festes del seu poble en honor a Sant Agustín i la Verge dels Afligits.

Aquesta formació ofereix tots els anys el seu concert de nadal per a totes les seues veïnes i veïns i ha participat en dos festivals de cors polifònics i en diversos cicles de música sacra.

La Coral la formen un grup de 17 persones que, a base d’assajos i dedicant gran part del seu temps en aquesta tasca, aconsegueixen fer que el públic puga disfrutar amb la seua presència.

Quant al cor del Centre Artístic Musical de Bétera, aquest va nàixer a l’Escola de Música de la mateixa societat a iniciativa d’alguns alumnes de l’assignatura “Conjunt Vocal” i de la seua professora Josepa Campos, l’any 1995. D’aquesta agrupació, és directora des de la seua fundació Josepa Campos i Aparísi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia