Arriba la celebració més terrorífica de l’any, i com no podia ser d’una altra manera, Bétera la celebra amb diferents activitats per als veïns del municipi.

Des de l’àrea de Joventut, s’ha organitzat per al dijous 31 d’octubre activitats des de les 20.00 hores fins a la mitjanit. Pinta cares per als més xicotets des de les 20.00 hores fins a les 23.00. A més, s’ha preparat una “Escape Room” per a joves a partir de 12 anys, amb una duració de 30 minuts. Esta activitat necessita d’inscripció prèvia i està preparada per a grups de 2 a 8 persones de 12 a 30 anys.

A més, hi haurà un “Passatge del Terror” també de 20.00 a 00.00 hores amb una duració de 10 minuts, també en l’edifici municipal, Casa Nebot, per a grups de 8 persones. En general estes activitats estan destinades a persones entre 12 i 30 anys i és gratuït. L’horari per a apuntar-se a la “Escape Room” o “Passatge del Terror”, serà de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i el dimecres 27 d’octubre de 16.00 a 20.00 hores. Si vols fer qualsevol consulta, pots fer-ho en el correu juventud@betera.es.

D’altra banda, els veïns del Carrer Goya, com és tradició, han organitzat una vesprada divertida i terrorífica. Ací podreu trobar ambientació, música i caramels per als més xicotets i les seues famílies. A més, a les 19.00 hores es repartirà queimada, beguda calenta originària de Galícia, per a tots els adults que vulguen degustar esta beguda.

La Junta Local Fallera de Bétera, també s’uneix a aquesta celebració d’Halloween, i per això, ha organitzat una cercavila pel carrer Goya, i una discomòbil per al gaudi dels veïns que comptarà amb un photocall de l’Associació de Comerciants de Bétera. La discomòbil donarà principi a les 00.00 hores en “Frutos Bétera”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia