El passat divendres, 25 d’octubre, les instal·lacions de l’antic Ajuntament de Bétera acollien la inauguració d’una nova exposició. A dita exposició van assistir els mateixos artistes, així com les autoritats municipals.

Es tracta de la mostra ‘Antes de ayer‘ amb obres de Irene Covaleda i un col·lectiu format per Cristian Gil, Alejandro Mañas, Anna LombardoChiara CarzanArzeDeLaCagePaco Alcantud i Pepe Gimeno.

A més a més, està comissariada per Martíllopis.

Qui desitge visitar-la podrà fer-ho fins el pròxim 10 de novembre.

L’obra de Irene Covaleda és un recorregut, des del verd propi del seu Terol natal, fins a la identitat del blanc ple de matisos i riqueses, de textures, explorant altres límits, reflexos de la seua personalitat.

Així mateix, en aquesta exposició es deixa espai per a la col·lectivitat. D’aquesta manera, les obres col·lectives es troben en la planta baixa de les instal·lacions i el treball de Irene Covaleda en la planta superior.

Paco Alcantud plasma un pont que uneix les experiències viscudes amb un futur imaginari i que connecta els límits oposats.

Vicent Salvador exposa les paraules del poeta Josep  Ribelles.

Cristian Gil, des del dolor provocat per la defunció d’un ser estimat, troba el motiu per a crear i expressar els sentiments.

Delacage i Arze, han creat els 12 apòstols, els quals van patir el desterrament i eren tractats com a delinqüents.

Alejandro Mañas, des de la Soledat de Sant Ignasi, convida a lluitar contra la vida fàcil i a buscar la felicitat fora d’aquest món de plaers.

Chiara Carzan convida a observar el passat per a oblidar.

Anna Lombardo, parla de Pavaroti perquè la seua música ens porta alguns records que volem esborrar, i que som incapaços de destruir perquè són la clau de la nostra personalitat.

Pepe Gimeno, és el dissenyador del cartell de l’exposició.

En definitiva, ‘Antes de ayer és una ampliació de mirades, les quals provoquen diverses lectures.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia