Tal com ja hem mencionat en altres publicacions, Bétera acollirà demà diversos esdeveniments per a celebrar Halloween. En aquest sentit, el Món Faller tampoc es vol perdre aquesta celebració.

Així, la majoria de les comissions falleres del municipi començaran la festa des de la vesprada per a les seues falleres i fallers.

En aquest sentit, a la Falla Gran Via del Sud la festa donarà inici al voltant de les 18.30 hores amb la recollida de caramels pel barri. També es farà una visita als carrers i cases més terrorífiques de Bétera.

A les 21.00 hores hi haurà sopar de pa i porta per a la comissió.

Posteriorment, vora les 22.30 hores, totes les comissions es reuniran al carrer Goya per a gaudir junts de la festa del carrer Goya, on la Junta Local Fallera els ha convocat. Seguidament, al voltant de les 23.30 hores, partiran cap a Frutos Bétera, on la Junta Local ha preparat una discomòbil fins a les 03.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia