Diumenge que ve, 3 de novembre, comencen les rutes arqueològiques organitzades per la Regidoria de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Bétera. De nou, podrem gaudir d’un itinerari pels jaciments de les Vila Romana de l’Horta Vella i la Torre de Bofilla, acompanyats en tot moment, per l’arqueòleg Francisco Fababuj.

El punt de trobada de les visites guiades es troba en l’estació de metro de Bétera. A les 10.00 hores es posarà rumb a les destinacions. Es recomana roba còmoda, gorra i aigua per a passar el matí. Es calcula un temps estimat de tres hores per a realitzar el recorregut.

El Regidor de Turisme i Patrimoni, Ximo Gómez va destacar la importància de les rutes, “és una forma interessant d’acostar el Patrimoni històric del nostre poble a tot aquell interessat a conéixer-lo, a més comptar amb un expert en la matèria com Paco, és un al·licient extra per a fer de la visita, una experiència molt més amena i didàctica”, concloïa.

També existeix la possibilitat de realitzar la ruta amb bicicleta o amb cotxe, per a això cal acudir directament als punts històrics. Existeix també l’oportunitat de realitzar visites concertades amb grups escolars o grups que superen les 15 persones, tot sota inscripció prèvia en auxiliar.turismo@betera.es.

A continuació, adjuntem un díptic informatiu realitzat per l’Ajuntament, en el qual es mostren totes les possibles maneres de realitzar les rutes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia