Un any més, alguns dels comerços de Bétera celebren Halloween de distinta manera. En aquest sentit, en determinats establiments, les veïnes i veïns podran trobar tot el que necessiten per preparar la seua Festa de Halloween de la manera més terrorífica possible. Així, a La Tenda de Ricart tenen tota classe de disfresses, complements, decoració i llepolies típiques de Halloween.

Kompy‘s Golosinas Bétera, han preparat tartes de llepolies temàtiques i un sorteig que tindrà lloc aquesta nit a les 00.00 hores. A La Piñata també hi ha cons de llepolies terrorífiques i a El Pistacho Bétera també es podran trobar caramels per a tindre un Halloween dolç. Igualment, estan preparats per al “Truco o Trato“.

En les òptiques com Òptica Bulevar, també han oferit la possibilitat d’encarregar les lentilles de fantasia perquè la disfressa siga el més realista possible.

Altres establiments han preparat sopars especials per a aquesta nit, com és el cas del Cantó de Co. Bar Restaurant el Chato tindrà un menú especial per a sopar aquest divendres, 1 de novembre.

Així Merxe‘s Centre d’Estètica caracteritzaran a l’equip del gastropub Àgora 23 perquè puga celebrar adequadament la seua ja tradicional Festa de Halloween.

D’altra banda també hi ha comerços que tenen per a l’ocasió descomptes terrorífics com és el cas de l’Autoescola l’Estació.

Els centres educatius infantils com Eme Montessori han fet activitats temàtiques per als seus escolar.

A més a més, la majoria d’aquests establiments hi han ambientat els seus aparadors d’una manera tètrica, adequada per a l’ocasió. A aquestes decoracions, se’ls suma el centre d’idiomes Hi5 English Education Centres o Intecom Solutions, entre molts altres.

Tot Sants

Els comerços també s’han preparat per a Tots Sants. La Tenda de Ricart i la floristeria Mes què Flors compten amb tot el necessari per a muntar rams, jardineres, etc.

Així mateix, als forns locals també es podran trobar els dolços típics d’aquesta celebració.

Aquestes són sols algunes de les propostes comercials que ens han arribat, però de segur que hi ha moltes més.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia