El passat cap de setmana el CEA Bétera va participar en el Triatló de Sevilla. Concretament es van disputar els Campionats d’España SuperSprint de Triatló per Clubs i Relleus/Parelles.

Els de club local van fer un bon treball en la capital andalusa, segons afirmen des del propi club.

En categoria masculina, Isma Roldan, es va classificar per a la final de Supersprint i en femenina, Sonia Ruiz i Alejandra Seguí van passar a semifinals. Finalment, només Sonia va poder arribar a la final

A la vesprada en la competició de relleus per parelles, els xics van acabar novens i les xiques van obtindre una meritòria setena posició.

Amb la suma de la competició matutina i la vespertina els xics van mantindre la categoria i les xiques la setena.

El dissabte, 26 d’octubre, se celebrava el Campionat d’Espanya de Triatló SuperSprint per Clubs. Cada triatleta realitzava en unes poques hores diversos triatlons de distància SuperSprint amb molt poc marge de recuperació. Es van disputar dos semifinals prèvies, una final eliminatòria i una gran final en Primera Divisió. Els clubs de Segona Divisió van disputar dos semifinals i una final.

Per part seua, el diumenge, 27 d’octubre, va tindre lloc la sisena i última prova d’aquesta Lliga Iberdrola: el Campionat d’Espanya de Triatló Relleus/Parelles, que va definir la classificació final de les lligues de clubs.

Triatletes de tota Espanya van competir en la modalitat del relleu, amb la particularitat d’estar formada cada posta en competició per dos triatletes que han de realitzar el recorregut sense separar-se en cap moment. A les 9.30 hores van començar les carreres femenines amb l’eixida de Primera Divisió. Centenars d’amants d’aquest esport van poder gaudir durant tot aqueix cap de setmana fins al lliurament de premis final del diumenge per a la categoria femenina.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia