El carrer Goya es va tornar a convertir durant la jornada de Halloween en un autèntic lloc tètric i misteriós. L’últim tram d’aquesta via es va impregnar del verdader esperit d’aquesta celebració per a acollir una festa ja ineludible en aquesta data per al poble de Bétera. Cada vegada són més els que s’acosten a aquest carrer per a gaudir junts. Grans, menuts… No importa l’edat perquè aquesta festa és per a totes i tots. Desenes de veïnes i veïns van omplir el carrer Goya, tant a la vesprada com a la nit.

Per a l’ocasió, els residents d’aquesta via van decorar terroríficament dita via, sense faltar la música i les llepolies. A més, el tram on se celebra va estar tallat durant unes hores per mantindre la seguretat en tot moment.

L’origen d’aquesta festa es remunta quan Juan Ramón Bolaños, veí de la localitat, va decidir decorar la seua façana amb la temàtica pròpia de Halloween i va resultar tot un èxit.

Aquest dijous a més, l’Associació de Comerciants de Bétera va instal·lar un photocall en aquesta festa perquè els assistents es feren una foto en ell  per a participar en un concurs a través de les seues xarxes socials.

D’altra banda, totes les falleres i fallers també van visitar la festa, abans d’acudir a la discomòbil de la Junta Local Fallera de Bétera, ubicada a Frutos Bétera.

A continuació oferim una fotogaleria d’imatges, ja que el nostre equip tampoc va voler perdre’s aquesta festivitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia