Al llarg dels anys, la festa més popular de Halloween organitzada per veïnes i veïnes de Bétera és la del carrer Goya. Un bon nombre de veïnes i veïns de tota la població s’acosten cap a aquesta zona per celebrar junts aquesta festivitat, sense importar l’edat. En aquest sentit, altres ciutadanes i ciutadans s’han contagiat d’aquest esperit de Halloween i alguns també organitzen les seues festes particulars.

Així, una veïna de carrer Carola Roig, 28 ens ha informat de la decoració de la seua casa per promoure Halloween a la població. D’aquesta manera, veïnes i veïns també van acostar-se a aquesta via el passat dijous per compartir amb María Ángeles moments terroríficament divertits.

Igual que aquesta veïna, altres veïns també van decorar els seus habitatges per amenitzar més els moments en què els més menuts del municipi toquen el timbre per dir allò de “truco o trato“.

A continuació, adjuntem unes imatges que la mateixa María Ángeles ens ha facilitat:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia