Aquests dies, el cementeri municipal de Bétera hi ha sigut bastant visitat amb motiu de la celebració de Tots Sants com a la resta de municipis. En aquest sentit, durant la visita als seus familiars, una veïna de Bétera va adonar-se d’una acció realitzada cap a la placa que hi ha a l’entrada del Cementeri en memòria de les víctimes de la Guerra Civil i la dictadura.

Tal com s’aprecia a la imatge, la bandera de la República està pintada i se li ha tapat el color morat amb un to groc. D’aquesta manera, sols es queda el roig i groc.

La veïna es va posar en contacte amb el nostre equip per a informar del succés. Després que Betera.com comprovara que així era, va parlar amb fonts municipals les quals no coneixien el succés i ens han confirmat que la placa serà netejada com més prompte millor.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia