L’Ateneu de Bétera enceta el mes de novembre amb una agenda carregada d’actes i activitats per a totes les edats.

La programació d’oci donarà el seu tret d’eixida el pròxim dissabte, 9 de novembre, amb una ruta de les seues ja tradicionals Passejades per la Calderona. Aquesta, serà una jornada de reflexió pel Puntal Blanc. L’eixida dels assistents serà a les 09.30 hores des de l’esplanada de l’Albereda de Bétera (on eixien els autobusos de la parada). Qui ho preferisca, podrà acudir directament a la zona d’aparcament de ciclistes del parc de Lluc, al voltant de les 10.00 hores, ja que s’anirà amb cotxes propis fins al Pla de Lluc.

Ja a les 19.30 hores, tindrà lloc a les instal·lacions de l’Ateneu de Bétera (plaça del Mercat, 5), una jornada feminista on es recitaran diversos poema sota el nom ‘Teixidores de futur’.

D’altra banda, el dissabte 23 de novembre tindrà lloc la VIII Fira de la Carabassa. Com sempre, hi haurà un sopar popular amb les millors receptes de carabassa i un premi a la millor recepta dolça i un altre a la millor recepta salada. També hi haurà exhibició de carabasses i intercanvi de receptes entre els assistents.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia