Aquest dimecres i dijous. 6 i 7 de novembre, té lloc InFòrum. Es tracta de la trobada de professionals de joventut de la Comunitat Valenciana, emmarcada dins l’Estratègia Valenciana de Joventut.

Aquest esdeveniment té lloc a l’Alberg Juvenil Argentina de Benicàssim (Av. de Ferrandis Salvador, 40) i va dirigit a Professionals de joventut de la Comunitat Valenciana

Des de l’organització s’indica que “Totes les persones joves han de tindre, a una distància raonablement curta i amb bones condicions d’accessibilitat, un espai físic en el qual troben un servei de referència que puga atendre en primera instància qualsevol necessitat o inquietud que els afecte o interesse”.

Que cada persona jove tinga un centre juvenil a prop, un espai de referència, és un dels objectius de l’EVJ i, per tant, és també el motor que desencadena una part essencial de la seua estructura bàsica.

És en el si dels centres juvenils on es posen en marxa els processos que permeten dissenyar plans de joventut fortament arrelats i estructurats amb participació directa de les persones joves.

Per aquest motiu, s’ha decidit dedicar l’inFòrum d’enguany a la gestió i el disseny dels centres juvenils.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia