La Mancomunitat Camp de Túria va acollir aquest dilluns un Focus Group sobre les necessitats formatives del territori. En aquesta reunió van participar els tècnics de la Mancomunitat així com la Universitat de València.

A la cita es van sumar representants d’entitats privades i públiques on s’imparteix formació no reglada, d’instituts, aedls, sindicats i el director del centre Labora de Llíria; a més de l’Institut d’Estudis Comarcals Camp de Túria.

En la reunió es va posar sobre la taula les necessitats de formació, de recursos i la satisfacció de l’oferta formativa a la comarca. D’aquesta manera, s’ha donat la paraula als i les presents perquè transmeteren en primera persona com veuen l’oferta formativa i com es pot millorar.

Les persones que van participar en aquesta taula de treball van posar de manifest que la comarca de Camp de Túria ha de millorar les comunicacions entre les diferents poblacions per a poder acostar a l’alumnat a qualsevol municipi de la comarca. A més han de conéixer-se per tots els agents socials l’oferta existent.

L’Acord Territorial d’Ocupació treballarà, entre moltes altres línies, en una taula de formació que reunisca les veus representants per a millorar l’oferta formativa tant reglada com no reglada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia