El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, va celebrar aquest dimarts un acte a la comarca de el  Camp de Túria al costat de la candidata socialista al Senat, Mercedes Berenguer, la secretària general del PSPV-PSOE a la comarca del Camp de Túria, Lola *Celda, i l’alcalde de Llíria, Manolo Civera.

“Una coalició entre les dretes i l’extrema dreta seria una reculada terrible a la democràcia espanyola”, va remarcar Ximo Puig.

El president de la Generalitat va posar l’accent que “necessitem un Govern fort i sòlid que mire al futur i que atenga els grans reptes als quals ens enfrontem”.

Per part seua, la candidata socialista al Senat, Mercedes Berenguer, va advertir que “no podem donar ni un pas arrere”. “Volem avançar i seguir cap avant com ho hem fet aquests mesos en què ha governat Pedro Sánchez”, va destacar Berenguer al mateix temps que va recordar que “malgrat que la dreta critique la nostra gestió de l’economia, gràcies a un Govern socialista s’han pujat les pensions i s’ha reduït l’ocupació”.

En l’acte també *ntervino la secretària general del PSPV-PSOE a la comarca del Camp de Túria, Lola Celda, qui va agraïr al president Ximo Puig que “retornara la dignitat a tots els valencians i valencianes” i va incidir en la necessitat que hi haja un Govern socialista al país, ja que “totes les lleis que milloren la vida de les persones han vingut de la mà del Partit Socialista”. Finalment, l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, va assegurar que “el pròxim 10N, “votem pel futur del nostre país”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia