La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat una nova edició del concurs de dibuix nadalenc infantil. En aquest concurs poden participar tots els estudiants de Primària de la Comunitat Valenciana. Entre els nou guanyadors i guanyadores se seleccionarà la postal de felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Seran seleccionats tres dibuixos per cada dos cursos: 1r i 2n; 3r i 4t; 5é i 6é de Primària. Cadascun dels premiats guanyarà tres entrades del Museu de les Ciències, tres entrades de l’Hemisfèric i tres entrades de l’Oceanogràfic.

Fins al pròxim 5 de desembre podran presentar-se els treballs al concurs ‘Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències‘. Els dibuixos hauran de realitzar-se en un foli o cartolina grandària A4 i es podrà utilitzar qualsevol material que no present relleu. Es remetran al departament de publicitat de la Ciutat de les Arts i les Ciències en la següent adreça postal: Ciutat de les Arts i les Ciències. Museu de les Ciències. Avinguda del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), 7. 46013-València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia