La cervesa serà aquest pròxim dissabte, 9 de novembre, la protagonista en el casal de la Falla Gran Via del Sud. Doncs, aquesta comissió celebrarà la seua festa ‘Oktobeerfalles‘. Aquest esdeveniment es durà a terme, quan resten poc més de 4 mesos per a celebrar les Falles 2020.
La festa donarà el seu tret d’eixida al casal de la comissió, a les 17.30 hores. a les 17.30 hores.
No faltarà el comboi, l’alegria, la cervesa i les millors tapes a preus populars. Els falleres i falleres podran dur a qui vulguen. Qui vaja disfressat tindrà un ‘colpet’ gratis.Aquest esdeveniment està basat en la popular celebració alemana de l’Oktoberfest, amb una divertida temàtica que gira entorn del món de la cervesa. L’original Oktoberfest té una duració de 16 i 18 dies i cada any rep milions de visitants provinents de totes les parts del món.
L’Oktoberfest és la festa més popular d’Alemanya i una de les més importants del món, sent imitada en tot el Món. Aquest festival es porta celebrant a Munic des de l’any 1810.La festa va nàixer amb el matrimoni entre el Príncep Lluís I de Baviera i Teresa de Saxònia i Hildburghausen l’any 1810. Va tindre tant èxit que des d’aquest moment ha continuat creixent fins a convertir-se en una important i multitudinària celebració.
Des de la seua creació la festa no ha deixat de celebrar-se més que durant els períodes de guerra o per altres causes majors, cosa que només ha ocorregut en 24 ocasions en els més de 200 anys d’existència del festival.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia