Les mateixes fotos de la Junta Local Fallera apareixen a les xarxes socials del PP de Bétera, això sí, una miqueta retallades perquè no pareguen idèntiques.

La parcialitat i la instrumentalització d’alguna associació de la localitat trenca amb el bon ambient que havia existit entre les associacions i els partits polítics de Bétera fins a la legislatura passada. Ara bé, sembla que les coses han canviat després de les últimes eleccions municipals.
La Junta Local Fallera, institució local que aglutina tot el món faller del municipi, que aglutina persones d’ideologies diverses amb un element comú: l’amor per les Falles, ha canviat fa uns mesos de Presidència i amb el canvi de Presidència, paral·lelament, s’ha perdut eixa suposada imparcialitat i no-instrumentalització de la JLF. 
És trist veure com el Partit Popular de Bétera utilitza sense escrúpols les imatges de la JLF i se les fa pròpies. O és al contrari: la JLF qui s’agencia les fotos del PP? El que queda més que clar és que en elles apareix Elia Verdevío i, en algunes, acompanyat per Edgar Jorro (actual President de la JLF i número 8 en les llistes del PP en les últimes eleccions municipals).
I sorprén encara més que tot i que alguns ja ho advertírem, s’haja caigut en la temptació de polititzar i instrumentalitzar la JLF, de fer que una associació de tots i totes les falleres del poble es convertisca en un fullet propagandístic més del PP. 

Portaveu del col·lectiu Compromís per Bétera 
Cristina Alemany Campos
Imprimir article
Comenta aquesta notícia