El Complex Educatiu Mas Camarena ha rebut el reconeixement Apple Distinguished School 2019-2022 pel seu projecte educatiu propi basat en la innovació, la tecnologia, el multilingüisme i una forta base en els valors educatius.

El complex és pioner a la Comunitat Valenciana a obtindre aquest reconeixement.

Mes Camarena porta des de fa 7 anys amb la tecnologia Apple dins de les seues aules, els dispositius iPads, Apple TV i ordenadors Mac han col·laborat per a una educació dinàmica i molt enriquidora per als alumnes.

Els centres Apple Distinguished School aposten per la innovació, el lideratge i l’excel·lència educativa, i utilitzen eines Apple per a fomentar la creativitat, la col·laboració i el pensament crític. Aquests centres són pioners en l’ús innovador de la tecnologia en l’ensenyament, l’aprenentatge i l’entorn educatiu, i poden demostrar amb resultats el seu nivell d’excel·lència acadèmica.

“Tot l’equip Mas Camarena se sent molt orgullós d’haver sigut reconegut amb aquesta distinció, ja que representa un gran esforç any rere any per a mantindre’s a l’avantguarda educativa” ha afirmat Maite Marín, directora del Complex Educatiu Mas Camarena.

L’elecció del Col·legi Mas Camarena com Apple Distinguished School demostra que el nostre centre és un espai d’aprenentatge innovador i dinàmic que motiva als alumnes i ofereix proves tangibles d’èxit acadèmic. Aquests assoliments de projecció global, destaquen l’èxit d’apostar per una línia educativa que uneix la tecnologia i la innovació, aconseguint mantindre’s actualitzats i amb una educació viva i emprenedora.

El centre té un potent engranatge per a la formació contínua del seu professorat, en l’actualitat la majoria dels seus docents són Apple Teacher, certificant els seus coneixements tecnològics.

El Projecte Educatiu Mas Camarena té com un dels seus pilars fonamentals la innovació tecnològica i la cerca de metodologies actives que impulsen l’aprenentatge dels nostres alumnes.  “Amb aquesta motivació el col·legi es mou sempre cap a una educació innovadora, actualitzada i pròxima als xiquets de hui dia” afirma la directora del centre Maite Marín.

Per a afavorir el desenvolupament tecnològic treballa en Infantil i Primària amb el denominat racó iPad, i s’inicien en programació robòtica. És des de 5é de Primària quan l’ús de l’iPad és 1:1, i tenen un potent programa curricular des de 3r de Primària amb robòtica i programació dins del currículum escolar. En Secundària comencen amb programació avançada, impressió 3D i robòtica. Els alumnes de Batxillerat acudeixen a classe amb el seu propi MacBook.

La unió de la seua metodologia amb l’organització del Batxillerat Internacional i amb la tecnologia prepara als alumnes per a ser ciutadans del món actual i futur.

El Col·legi Mas Camarena és un centre privat multilingüe amb currículum espanyol que compta des de primer cicle d’Infantil fins a Batxillerat  i Cicle Formatius. El seu principal objectiu  és l’educació de qualitat per a tota la vida. Els seus 20 anys d’experiència i els seus excel·lents resultats acadèmics els avalen per a seguir amb un projecte educatiu propi basat en la innovació metodològica i tecnològia. Mas Camarena realitza en totes les seues etapes educatives els programes del Batxillerat Internacional, seguint així la seua línia internacional, innovadora i amb valors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia