A la vista de l’última publicació d’un article d’opinió, de qui va ser Alcaldessa de Bétera, acusant la JLF d’aquest mateix Municipi d’imparcialitat i instrumentalització de certes imatges, és molt recurrent “rescatar” imatges d’alguna de les últimes eleccions.

En el seu article d’opinió Cristina Alemany s’atreveix a dir que la imparcialitat i la instrumentalització no havia existit en la legislatura anterior, alguna cosa que contradiu aquesta mateixa imatge.

Aquestes mateixes imatges apareixen publicades en els perfils oficials de l’Ajuntament de Bétera així com i al mateix temps, en les xarxes socials de Compromís per Bétera. Amb un presumpte afany electoralista, mateix afany que, pel que sembla, la porta ara a realitzar unes acusacions poc fonamentades sobre la imparcialitat i instrumentalització d’alguna de les associacions del municipi.

Que curiós no?, però no per això menys previsible i menys trist, ja saben allò de… “on vaig dir dic, dic Diego”. Sense cap vergonya i sense tirar de la seua pròpia memòria “criminalitza” publicacions on, al contrari de les seues pròpies, no consta la publicitat de cap sigles ni partits polítics.

És en les de Compromís per Bétera, on existeix la instrumentalització, és ací on pot veure’s com, l’Alcaldessa d’aquell moment, aprofitava aquesta mateixa condició (la d’Alcaldessa) per a captar la seua imatge votant identificada, amb tota claredat, amb la publicitat del partit polític que encapçala. Amb tot el que s’ha dit, aqueixa mateixa imatge en el perfil de Facebook de l’Ajuntament de Bétera i, a més abundament va ser publicada a les 18.00 hores amb els col·legis electorals encara oberts.

D’aquesta manera sembla que utilitzava els recursos propis de l’Ajuntament que llavors ella presidia de forma totalment partidista amb clara intenció de traure rendiment polític a 2 hores de tancar els col·legis electorals i no li importava ni gens ni mica la imparcialitat ni la instrumentalització del nostre Ajuntament, alguna cosa que ara en l’oposició sembla que el preocupa en excés.

Segurament i com diu aquest popular els companys de Compromís per Bétera “veuen la palla en ull alié i no la biga en el seu propi”.

Partit Popular Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia