Aquest dijous, 07 de novembre, va tindre lloc en el Va salar de Plens de l’Ajuntament de Bétera un acte acollit per Unides Podem

Esquerra Unida Bétera. Aquest acte va estar encapçalat per la candidata al senat i veïna de Llíria, Susana Ruiz, i el també candidat en les llistes del Senat i veí de Camp de Túria, Ventura Montalbán. Aquests van demanar el vot per a Unides Podemos “per a un govern amb capacitat de fer les polítiques que la gent necessita”.

La coalició vol conformar un “govern progressista, d’esquerres forta” i manté que l’única manera serà l'”enfortiment dels seus resultats”.

Entre altres assumptes, els dos candidats van fer un repàs a diferents polítiques necessàries, indicant que moltes persones treballadores amb salaris baixos, “voten als qui després els fan polítiques que empitjoren la seua situació”.

També van incidir en què Unides Podem hauria d’aconseguir un grup fort i ampli  en el Congrés “perquè és necessari per a obligar que es facen les polítiques que les classes treballadores necessiten”.

Després de la seua exposició, arribe el torn de preguntes per part dels assistents.

A continuació, us deixem un vídeo resumint la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia