En resposta a l’escrit del Partit Popular on m’acusa d’instrumentalitzar les xarxes socials municipals. 

Anem als fets, en les eleccions Estatals 2016, a les pàgines de Facebook de l’Ajuntament de Bétera i de Compromís apareixia la mateixa fotografia de l’alcaldessa, Cristina Alemany, votant amb la credencial d’apoderada de Compromís. 

 

El Partit Popular de Bétera s’oblida intencionadament de contar informació important: Manuel Salavert em telefonà el mateix dia de les eleccions, el 20 de desembre de 2016, i m’advertí de la fotografia inadequada. 

 

Nosaltres vam reconéixer de seguida l’errada, rectificàrem i esborràrem aquella fotografia de manera immediata, cosa que el PP evita explicar ara amb una evident intenció de seguir instrumentalitzant les xarxes socials de forma sectària. 

 

Com que el PP de Bétera no té cap altre argument per a justificar la utilització partidista de la Junta Local Fallera, ara fa servir les mitges veritats i fotos esborrades en 2016 per a culpar a Compromís amb l’objectiu de fer-ho servir com a excusa per al seu propi comportament partidista. 

 

Per això, des de Compromís seguirem criticant la falta d’equidistància i d’imparcialitat de la Presidència de la JLF i exigim que rectifique i pose fi a l’ús partidista d’una entitat plural i diversa, que ser aliena a les sigles dels partits polítics.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia