Des del Partit Popular pensem que s’ha arribat massa lluny amb el tema de polititzar i instrumentalitzar per les Xarxes Socials a les Associacions, per part de Compromís.

I és que arribats a este punt, si analitzem bé les imatges que s’han publicat tant al PP com Junta Local Fallera Bétera, estes procedeixen d’una altra font com són les Obreres i Majorals 2019.

Tal vegada, la millor manera hi haguera sigut compartir-les directament des de la seua Xarxa, però l’únic objectiu, tant de Junta com de Populars Bétera, hi ha sigut la de mostrar suport a les Festes del municipi i a les entitats que les promouen. O és que també es pensa des de Compromís que es pretén instrumentalitzar a les Obreres i Majorals? Quin sentit té?

D’altra banda, pensem que és molt greu que es criminalitze de la manera que s’ha fet a una persona que es desviu diàriament per les Falles de la localitat a través de Junta Local, tan sols perquè constara com a  8 en la llista del Partit Popular.

Creguem que és molt mesquina l’actuació de la Portaveu del col·lectiu Compromís per Bétera, poques hores abans de les eleccions.

En este sentit, demanem que la citada portaveu faça rectificacions. Sobretot, que rectifique les acusacions que ha efectuat cap al President de la Junta Local Fallera Bétera.

Manuel Pérez, Portaveu Populars Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia