El pròxim divendres, 15 de novembre, tindrà lloc el tradicional sopar benèfic de lluita contra el càncer organitzat per la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer a Bétera (AEECC). Cada any, participa en aquest sopar bona part de la població.

Un any més, aquest esdeveniment es durà a terme al restaurant Saló Azhor. El sopar donarà inici a partir de les 21.00 hores.

El donatiu és de 20 euros, per a col·laborar en aquesta causa.

En la Associació Espayola Contra el Càncer ofereixen, entre d’altres, suport psicològic, atenció social i orientació mèdica per als pacients de càncer i les seues famílies. Els seus professionals mèdics resolen dubtes enfront del diagnòstic. Els seus Psicòlegs ajuden a afrontar el diagnòstic, reduir l’ansietat, combatre les pors… Poden minimitzar l’impacte en el  dia a dia amb: residències d’acolliment, material ortopèdic, ajudes econòmiques…

Aquesta és una organització sense ànim de lucre formada per pacients, familiars, voluntaris, col·laboradors i professionals, desenvolupant la seua activitat en tota Espanya.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia