(EFE) La Guàrdia Civil ha detingut a Benicarló a un matrimoni de 32 i 29 anys per un presumpte delicte d’estafa després de realitzar compres en internet i demanar menjar a domicili per 4.100 euros a càrrec de les targetes bancàries de la seua veïna de 83 anys. Suposadament, tenien una relació de confiança.

Segons fonts de la comandància provincial, la investigació es va iniciar el mes de setembre passat quan una dona d’avançada edat va denunciar que s’havien realitzat càrrecs en les seues dues targetes de crèdit per valor de 4.100 euros.

Els agents van comprovar que s’havien realitzat nombroses compres per Internet i encàrrecs de menjar a domicili per autors desconeguts i després d’unes investigacions van poder descobrir que eren uns veïns els qui estaven realitzant aqueixes operacions després d’haver obtingut les dades de la targeta bancària abusant de la confiança de la denunciant, de la qual tenien fins i tot claus del seu domicili.

Per aquest motiu, es va procedir a la detenció d’un home i una dona, de 32 i 29 anys d’edat, que han passat a la disposició del Jutjat de guàrdia de Vinaròs com a suposats autors d’un delicte d’estafa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia