La Mancomunitat Camp de Túria ha posat a la disposició de les veïnes i veïns de la comarca, el Punt PAE.

Els Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) s’encarreguen de facilitar la creació de noves empreses, l’inici efectiu de la seua activitat i el seu desenvolupament, a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial.

Així, el PAE té una doble missió:

Prestar serveis d’informació i assessorament als emprenedors en la definició de les seues iniciatives empresarials i  durant els primers anys d’activitat de l’empresa
Iniciar el tràmit administratiu de constitució de l’empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE).
Els PAE poden dependre d’entitats públiques o privades, col·legis professionals, organitzacions empresarials o cambres de comerç.

Aquests centres han de signar un conveni amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per a poder actuar com a tals. La Direcció General d’Indústria i de la xicoteta i mitjana empresa disposa d’un cercador per a localitzar el PAE que més li convinga a l’emprenedor.

Els PAE es recolzen en el CIRCE per a crear empreses, i en concret en un dels components que ho formen: el Sistema de Tramitació Telemàtica (STT). En aquest sentit, quan un emprenedor opta per iniciar els tràmits de creació d’una empresa des d’un PAE, implícitament està utilitzant el sistema CIRCE.

Si tens una idea i vols emprendre un negoci contacta amb per email en aquesta adreça: empresa@mancomunitatcampdeturia.es o per telèfon: 96 279 81 50. També et pots acostar a la seu de la Mancomunitat Camp de Túria en C/Pla de l’Arc s/n, Llíria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia