El Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) ha convocat de nou el seu Concurs de Dibuix Infantil ‘Així són els bombers’.

La tercera edició d’aquest guardó té com a finalitat millorar el coneixement dels escolars valencians sobre el treball diari que realitzem i els equips i vehicles que s’utilitzen als nostres serveis.

En aquesta tercera edició poden participar xiquets amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys, que cursen actualment Educació Infantil o Primària en tota la província de València. Sota el títol ‘Així són els bombers’, els xicotets artistes han de dibuixar com veuen als bombers del Consorci i mostrar la tasca que exerceixen.

“Aquesta iniciativa va arrancar fa dos cursos escolars i té una gran acollida ja que participen més de 1.000 xiquets i xiquetes de tota la província de València en cada edició. Esperem que enguany també tinguem una gran participació”, apunta la presidenta del Consorci, Maria Josep Amigó.

El III Concurs de Dibuix Infantil del CPBV estableix quatre categories. Els guardons es lliuraran en un acte del que s’avisarà amb suficient antelació. Les bases completes del concurs poden consultar-se en aquest enllaç: Bases completes del concurs.

El jurat estarà format per membres del Consorci i experts en la matèria. Per a seleccionar les peces guanyadores, els cinc membres del jurat valoraran la qualitat del dibuix però també la originalitat, sempre tenint present l’edat dels artistes. També es tindrà molt en compte que el dibuix no haja sigut fet amb l’ajuda d’un adult, és a dir, que siga totalment elaborat pel xiquet o xiqueta.

En quant a la tècnica, es pot emprar llapis, ceres, retoladors o aquarel·la.

El jurat triarà 10 finalistes de cada categoria, que rebran el corresponent diploma i material del Consorci. Als tres primers de cada categories se’ls farà lliurament, a més, d’una rèplica d’un casc d’intervenció dels nostres bombers.

Els dibuixos s’arreplegaran fins a les 14.00 hores del 29 de novembre de 2019 en qualsevol dels nostres parcs de zona o en les Oficines Centrals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia