Amb el mes de novembre, arriben les diverses activitats del Centre Artístic Musical de Bétera per a celebrar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics.

Així, dins de la programació prevista, els actes donaran inici el pròxim dissabte 16 de novembre. Així, a les 19.00 hores tindrà lloc el tradicional concert de Santa Cecília a l’auditori de la Casa de Cultura del municipi.

L’orquestra juvenil dirigida per  Montiel Tortajada Fernández, l’orquestra de Corda dirigida per José Antonio Cavero García i la Banda Juvenil dirigida per Alfonso Bautista Piquer, seran les formacions encarregades de realitzar aquest esperat concert.

D’altra banda, el pròxim dilluns 18 de novembre, les instal·lacions de l’antic Ajuntament de Bétera (carrer Major, 12) acolliran la inauguració de l’exposició fotogràfica del 50 aniversari del Centre Artístic Musical. Aquesta mostra d’imatges romandrà oberta al públic fins al dissabte 23 de novembre. L’horari de visites serà de dilluns a divendres de 18.00 a 20.00 hores i dissabte de 10.00 a 13.00 hores.

D’altra banda, el divendres 22 de novembre serà el torn per al Premi Pas de Grau, a les 19.30 hores.

Seguidament, el dissabte 23 de novembre, els directius i socis rebran un concert homenatge. Aquest serà a les 19.00 hores, a càrrec de la Banda Simfònica dirigida per Pere Vicente Alamà. A les 22.00 hores, el Restaurant Saló Azor acollirà un sopar. El preu per a socis i músics serà de 12 euros i per a no socis de 15 euros.

El diumenge 24 de novembre arribarà la tradicional cercavila de Santa Cecilia a les 11.30 hores. Després es procedirà a la missa en honor a Santa Cecília de les 12.00 hores. Per tancar la jornada se celebrarà l’habitual dinar de Santa Cecília a les 14.30 hores.

El divendres 29 de novembre es durà a terme el sopar d’aixella i casino musical a les 21.00 hores. Per concloure els actes, dissabte 30 de novembre es realitzarà el sopar de disfresses i karaoke a les 21.30 hores. La temàtica d’enguany serà el vell Oest.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia