El veí de Bétera, Marcos Ludeña Navarro, torna a ser notícia pels seus èxits esportius. Ara, hi ha aconseguit fer-se amb la segona posició en el Campionat d’España Cetelem de Superbike ESBK en el circuit de Jérez. Així, es converteix en subcampió d’Espanya en la categoria 85 gp.

D’aquesta manera, Marcos s’està convertint en tot un pilot als seus 11 anys. La seua afició per aquest esport va nàixer als 4 anys mentre visitava el taller del seu pare. És ací quan a la seua primerenca edat inicia la seua marxa amb la mini moto.

El principi va ser difícil i, tal com diu la seua iaia “s’enfadava i plorava si no quedava entre els tres primers”. Així que, Ludeña, amb molt d’esforç, il·lusió, perseverança i constància ha aconseguit estar en els primers llocs. Entrena amb moto dos dies a la setmana, realitza activitats esportives en el gimnàs durant dues vesprades a la setmana i, també, activitats de piscina. Durant els entrenaments, prepara la seua resistència i la seua força, però també practica la serenitat, per a mantindre la calma en els moments més estressants de les carreres. En definitiva, Marcos entrena cos i ment per a resistir en les carreres i poder pujar-se al podi.

Malgrat la seua curta edat, ja ha tingut experiències dures, com en la carrera de la Ribera on es va quedar sense frens, cosa que va haver de gestionar de la millor manera que va saber. Tan bé ho va saber gestionar que, malgrat anar en quarta posició, en l’última recta va poder avançar i quedar en tercera posició.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia