L”app‘ de Metrovalencia ja permet que les usuàries i usuaris puguen consultar en temps real el pas dels tramvies per les 43 estacions de la xarxa d’aquest sistema de transport. Amb aquesta operació es pretén millorar substancialment les prestacions de l’aplicació per a benefici dels viatgers.  L’aplicació està disponible en tres idiomes configurables: espanyol, valencià i anglés.

Amb aquesta aplicació, posada en marxa al març de 2018, ha sigut descarregada més de 100.000 vegades. La nova prestació dona resposta a una de les demandes habituals de clients, que sol·liciten disposar en les seues terminals mòbils de dades actualitzades del servei de transport.

L’aplicació de Metrovalencia permet respondre a les necessitats dels clients des de la fase de planificació del viatge (trajecte recomanat, títol de transport adequat, horaris, tarifes, etcètera), durant el transcurs del trajecte (accés als perfils de xarxes socials de l’empresa, preguntes més freqüents sobre el servei, etcètera) i fins a la seua finalització (informació sobre punts per a resolució d’incidències, llocs d’interés pròxims a les parades, etcètera), així com la recàrrega de títols per internet.

Aquesta ‘app‘ compta amb els principals estàndards d’accessibilitat, complint amb la qualificació ‘AA‘ i incorpora els mitjans per a fer accessible l’aplicació especialment per a les persones amb discapacitat visual, auditiva o sensorial i la possibilitat de locució dels continguts i funcionament per veu, en la mesura que l’aplicació ho permet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia