L’Ateneu de Bétera continua preparant diverses activitats per al mes de novembre. Dins la programació prevista, la següent activitat serà un cinefòrum aquest divendres, 15 de novembre.

A les 19.00 hores, donarà inici la projecció de la pel·lícula ‘Princesas‘ dirigida per Fernando León de Aranoa. Aquest acte serà a les instal·lacions del mateix Ateneu de Bétera (plaça del Mercat, 5). Posteriorment, tindrà lloc un debat sobre la citada pel·lícula.

Princesas‘ conta  la història de dues prostitutes amigues, Caye, espanyola, i Zulema, immigrant d’origen dominicà, i les dificultats que comporta la seua manera de vida, així com la tensió en el col·lectiu de prostitutes entre les espanyoles i les immigrants.

Pròximes activitats:

Així mateix, el divendres 22 de novembre hi haurà un taller per a dibuixar mandales. El taller començarà al voltant de les 18.00 hores. L’aportació per a participar és de 5 euros. No cal experiència, sinó ganes de gaudir del moment amb música, art i una picadeta.

D’altra banda, el dissabte 23 de novembre tindrà lloc la VIII Fira de la Carabassa. Com sempre, hi haurà un sopar popular amb les millors receptes de carabassa i un premi a la millor recepta dolça i un altre a la millor recepta salada. A més a més, hi haurà exhibició de carabasses i intercanvi de receptes entre els assistents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia