SMART Technologies, líder global en tecnologia educativa, notifica que el Complex Educatiu Mas Camarena passa a formar part de la xarxa d’Escoles Exemplars SMART. D’aquesta forma aquesta xarxa passa a comptar amb 5 centres educatius a Espanya i la 32 a nivell global.

El Col·legi Mas Camarena, que fa ús de la tecnologia educativa en tots els seus nivells educatius, ha demostrat ser un centre de referència en la zona en la utilització de les TIC, mostra d’això són els resultats en les diferents proves d’accés a la Universitat EVAU amb un 100% d’aprovats entre el seu alumnat.

El centre educatiu va començar la implantació de Pissarres Digitals Interactives ja fa 10 anys i actualment compta amb els nous Panells Interactius a les seues aules. Per part seua, el professorat fa ús del programari SMART Learning Suite, tant en la seua versió instal·lable com la suite en línia, la qual cosa permet desenvolupar metodologies basades en l’aprenentatge col·laboratiu entre els estudiants.

En paraules de Maite Marín, directora del Complex Educatiu Mas Camarena: “És fonamental que l’escola no es desconnecte de la pròxima revolució tecnològica que està començant a sorgir pel que la inclusió de la tecnologia a les aules és imparable. Per això, Mas Camarena aposta per empreses com SMART que treballen per a aportar l’última tecnologia a l’aula aconseguint que el nostre centre continue sent capdavanter en les seues eines tecnològiques”.

L’acte de lliurament de la placa commemorativa que reconeix al centre com SMART Exemplary School va tindre lloc en les instal·lacions del Complex Preuniversitari Mas Camarena al qual va assistir el president i CEO de SMART Technologies, Greg Estell, que ve des de les oficines centrals en Calgary per a assistir a l’esdeveniment.

En paraules de Greg Estell, president i CEO: “Escoles com aquesta són la base dels nostres principis, són les nostres aliades, amb les quals treballem estretament per a afavorir el procés d’ensenyament aprenentatge i millorar els resultats de l’alumnat”.

Les Escoles Exemplars SMART demostren efectivitat i pràctiques innovadores en l’ús de la tecnologia SMART, tant maquinari com programari, que milloren els resultats acadèmics de l’alumnat i estan obertes a compartir les seues bones pràctiques educatives amb la comunitat educativa.

En el cas de Complex Educatiu Mas Camarena s’està comprovant que els beneficis es dirigeixen cap a la personalització de l’aprenentatge, la creació d’entorns d’aprenentatge col·laboratius, la tecnologia com una expansió de l’aula i una major
i millor interacció entre professors i alumnes, això s’aconsegueix recolzant-se en diversos pilars: la connectivitat a Internet, la formació tecnològica dels professors i una metodologia en la qual estiguen ben integrades les noves eines.

“Comptar en el centre amb panells interactius és tot un avantatge per a l’alumnat i professorat, els avanços tecnològics de SMART, arriben a les nostres aules per a fer més dinàmiques i enriquidores les classes”, ha afirmat Luisa Cuadrado, docent en Mas Camarena i Professora Exemplar SMART.

El centre compta a les seues aules amb panells interactius de la sèrie SMART Board® 6000 sèries i els nous SMART Board® MX; utilitza també el programari SMART Learning Suite, aportant una nova manera de donar vida a les lliçons dels docents i motivant a l’alumnat a través de la interacció des dels seus dispositius iPads i ordenadors MacBook.

Recentment el Col·legi Mas Camarena també va obtindre el reconeixement d’Apple Distinguished School 2019-2022 pel seu projecte educatiu propi basat en la innovació, la tecnologia, el multilingüisme i una forta base en els valors educatius.

Sobre SMART Technologies:

SMART és líder mundial en tecnologia educativa, brindant solucions interactives per a ajudar alumnes a descobrir i desenvolupar la grandesa dins d’elles. Innovant constant durant més de 30 anys, SMART invent la pissarra interactiva SMART Board® i va crear SMART Notebook®, el programari d’aprenentatge col·laboratiu més popular del món i part de SMART Learning Suite. Amb la seua gamma completa de pantalles, programari i accessoris interconnectats, utilitzats per milions en educació i empreses, SMART ajuda a estudiants, col·legues i equips de tot el món a aconseguir millors resultats. Per a obtindre més informació, visite smarttech.com

Imprimir article
Comenta aquesta notícia