Bétera acollirà el pròxim dijous 28 de novembre un curs de bones pràctiques d’higiene en la producció primària agrícola. Aquest curs tindrà lloc a l’edifici municipal de la penya (Carrer Calvari, 1) de la mà de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA).

La principal finalitat d’aquesta iniciativa és evitar la contaminació dels productes agrícoles, així com reduir el risc sanitari en el sector primari. La jornada tindrà lloc a les 18.00 hores. Per a obtindre més informació o inscriure’s al curs es deurà acudir a les oficines d’AVA-ASAJA o a l’Ajuntament d’aquest municipi.

Aquesta jornada anirà dirigida especialment als agricultors, és a dir, a propietaris i a personal d’explotacions agràries.

Cal mencionar que l’incompliment d’aquest requisits suposa la imposició de diverses penalitzacions, com la supressió de les ajudes de sol·licitud única de la PAC o sancions econòmiques als agricultors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia