(EFE) Una jove de 18 anys roman ingressada a l’Hospital La Fe de València a conseqüència d’un tret que va rebre en el coll en disparar-se l’arma del seu pare, agent de la Policia Local. Pel que sembla, el succés va ocórrer de forma accidental.

Segons han informat fonts de la Policia Nacional, el succés es va produir la nit del passat dimarts en un habitatge del municipi valencià de Torrent.

Fins al lloc es van traslladar agents del cos que, en arribar, van veure a una dona ferida per un tret d’arma de foc i que els pares estaven tapant-li la ferida i realitzant-li els primers auxilis fins que van arribar els serveis mèdics.

Segons publiquen alguns mitjans de comunicació, el succés es va produir quan l’agent de la Policia Local de València anava a guardar la seua arma reglamentària en una bossa de mà, per a previndre un accident, i en passar al costat de la seua filla, asseguda en el corredor parlant amb la seua germana, es va produir un tir accidental i li va donar en el coll.

Les fonts policials han indicat que s’ha pres declaració als pares de la jove i a la seua germana, que estaven en el lloc quan van ocórrer els fets, i encara que s’ha obert una investigació “tot apunta al fet que va ser un accident”.

Des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) han informat que sobre les 23.00 hores del dimarts es va sol·licitar la seua intervenció per a assistir a una jove ferida en un habitatge de Torrent.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU, l’equip mèdic del qual va assistir a la jove de 18 anys per ferida d’arma de foc i posteriorment va ser traslladada a l’Hospital La Fe de València.

Fonts del centre hospitalari han indicat aquest dijous que la jove continua ingressada amb pronòstic reservat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia