Bétera ha convocat per a aquest divendres,15 de novembre, a les seues veïnes i veïns per a fer una donació de sang. Aquesta nova convocatòria, apel·lant a la solidaritat, es du a terme amb l’enunciat “Donanters. La Xarxa més social“, acompanyat del pardalet imatge del Twitter el qual porta una gota de sang. Així mateix, per a l’ocasió també s’hi ha recorregut a diversos hastag com #DónaSang, #FesteDonanter, #ComparteixVida, #1Donació3Vides, #3VegadesAlAny, #FollowersQueSalvenVides, #BotóSuperLikeJa!

D’aquesta manera, la nova campanya del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana (CTCV) fa una espècie de menció als més joves, el futur de la donació.

Donanters‘ és la paraula clau d’aquesta nova campanya, que tracta d’expressar el reconeixement a la important labor que desenvolupen els donants de sang, alhora que busca donar prestigi i posicionar al col·lectiu donant, ja que l’eix principal de la campanya són les xarxes socials. Qualsevol informació més al respecte es pot consultar al següent enllaç: http://www.centro-transfusion.san.gva.es/.

Qui desitge ajudar, deurà acostar-se al Centre de Salut del municipi (Avda. Escultor Ramón Inglés, 52), en horari de 16.30 a 20.30 hores.

Una vegada més, la població tindrà l’oportunitat de demostrar la seua generositat aproximant-se fins a les instal·lacions sanitàries.

Sanitat dóna sempre suport a aquesta iniciativa i demana als ciutadans que aprofiten l’ocasió per a donar vida. Doncs, cal recordar que una sola donació pot salvar tres vides.

Els requisits per poder ser donants són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no anar en dejú.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia