10 joves menors de 30 anys desocupats, han sigut contractats a l’Ajuntament de Bétera dins del programa Avalem Plus. Es tracta d’un programa d’incentius a la contractació en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil EMPUJU i ENCUJU, promoguts per Labora. Aquesta acció s’emmarca dins de Garantia Juvenil i està cofinançada pel Fons Social Europeu. Per a aquestes contractacions, l’Ajuntament de Bétera ha rebut una subvenció de 149.103,56 euros de la Generalitat Valenciana.
Dins del Programa EMCUJU destinat a joves qualificats, s’han contractat quatre joves amb titulació de Tècnic Superior en Administració i Finances, un Tècnic Mitjà en Administració i Finances i un Arquitecte Tècnic.
D’altra banda, els quatre joves contractats dins del Programa EMPUJU, desenvoluparan tasques de peó Agropecuari, peó de la Construcció i Conserge.
El grup de joves, que formaran part durant dotze mesos de la plantilla municipal, han sigut rebuts per l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i el regidor de Personal, Manuel Salavert, els qui els han donat la benvinguda al Consistori, desitjant-los que aquesta etapa que inicien els siga molt reeixida i que els permeta, amb l’experiència laboral que obtindran, millorar les seues expectatives d’inserció en el mercat laboral.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia