L’escriptora Montse Pinazo Ibáñez va presentar aquest dijous, 14 de novembre, a Bétera els seus quatre llibres. L’acte donava inici al voltant de les 18.30 hores al Saló de Plens del Castell de la localitat.

Durant aquesta presentació literària, la mateixa Montse Pinazo va explicar la temàtica de cada llibre al públic assistent. L’autora va anar explicant cada obra i, després d’aquesta explicació, projectava un book trailer de cada exemplar (començant pel primer). El públic va tindre l’oportunitat d’anar preguntant els seus dubtes o qüestions relacionades amb cada llibre.

Les seues quatre obres són: Naylah y el secreto de la esfinge, Ciborium, El mundo de Myrla y el núcleo y El mundo de Myrla y los cinco elementos. Posteriorment, va tindre lloc una xarrada debat. Per a finalitzar, Montse Pinazo va poder signar els seus llibres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia