Aquest dissabte,16 novembre, es podrà visitar durant tota la jornada de manera gratuïta la llotja de la Seda de València amb motiu del Dia Internacional Patrimoni Mundial de la UNESCO. Per a commemorar aquesta data l’Ajuntament de València, com en anys anteriors, concedirà una jornada gratuïta de portes obertes a la Llotja.

La Llotja de la seda és un dels edificis més visitats de la ciutat. En el que portem d’any ha tingut 580.000 visitants, 50.000 més que l’any passat.

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Cultura, ha realitzat una neteja i reparació del sistema de projeccions de la Llotja, un sistema d’informació per als visitants que utilitzen centenars de persones cada dia.

L’actuació ha consistit en la neteja dels filtres i el canvi dels llums del sistema de projecció del vídeo informatiu que ofereix dades històriques sobre l’edifici gòtic. Ha tingut un cost de 500 euros.

Construïda en el segle XV, la Llotja és un dels més bells edificis del gòtic civil europeu. Aquest edifici va ser declarat Monument Històric Nacional en 1931 i Patrimoni Mundial el 1996.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia