El Centre Artístic Musical de Bétera va encetar el passat dissabte, 16 de novembre, els actes en honor a la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics.

Els actes van donar inici amb el tradicional concert de Santa Cecília a l’auditori de la Casa de Cultura del municipi.

L’orquestra juvenil dirigida per  Montiel Tortajada Fernández, l’orquestra de Corda dirigida per José Antonio Cavero García i la Banda Juvenil dirigida per Alfonso Bautista Piquer, van ser les formacions encarregades de realitzar aquest esperat concert. A més a més, aquest concert va servir per donar-li la benvinguda als nous membres d’aquestes formacions.

D’altra banda, aquest dilluns 18 de novembre, les instal·lacions de l’antic Ajuntament de Bétera (carrer Major, 12) acolliran la inauguració de l’exposició fotogràfica del 50 aniversari del Centre Artístic Musical. Aquesta mostra d’imatges romandrà oberta al públic fins al dissabte 23 de novembre. L’horari de visites serà de dilluns a divendres de 18.00 a 20.00 hores i dissabte de 10.00 a 13.00 hores.

D’altra banda, el divendres 22 de novembre serà el torn per al Premi Pas de Grau, a les 19.30 hores.

Seguidament, el dissabte 23 de novembre, els directius i socis rebran un concert homenatge. Aquest serà a les 19.00 hores, a càrrec de la Banda Simfònica dirigida per Pere Vicente Alamà. A les 22.00 hores, el Restaurant Saló Azor acollirà un sopar. El preu per a socis i músics serà de 12 euros i per a no socis de 15 euros.

El diumenge 24 de novembre arribarà la tradicional cercavila de Santa Cecilia a les 11.30 hores. Després es procedirà a la missa en honor a Santa Cecília de les 12.00 hores. Per tancar la jornada se celebrarà l’habitual dinar de Santa Cecília a les 14.30 hores.

El divendres 29 de novembre es durà a terme el sopar d’aixella i casino musical a les 21.00 hores. El dissabte 30 de novembre es realitzarà el sopar de disfresses i karaoke a les 21.30 hores amb la temàtica del vell Oest. Amb aquest sopar conclouran els actes festius en honor a Santa Cecília.

Al llarg sd’aquests dies us oferirem més especials al voltant d’aquests actes amb cròniques, imatges i vídeos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia